Preview Mode Links will not work in preview mode

Hela Malmös Lag

Oct 21, 2021

Sista avsnittet i denna programserie. Varför gillar jag Malmö och MFF? Detta och en del annat i dagens avsnitt, tack för denna gång!

Hela Malmös Lag – En podd av Jon Nordström. Klippt och redigerad av Jon Carlestam. För kontakt, maila till helamalmoslag@gmail.com eller hitta oss på Twitter på @jonan82 och...


Oct 15, 2021

Varför peakade Malmöläktaren 2002-2004, vem i MFF´s trupp bodde han granne med på Gamla väster och varför Älskar Simon Malmö? Detta och mer i dagens avsnitt!

Hela Malmös Lag – En podd av Jon Nordström. Klippt och redigerad av Jon Carlestam. För kontakt, maila till helamalmoslag@gmail.com eller hitta...


Sep 16, 2021

Den nyblivne Malmöbon Mohammed pratar om fotboll i Aleppo/Syrien före och under dikturen, hur läktarkulturen skiljer sig åt och vad MFF betyder för honom. Ett speciellt avsnitt med en speciell människa.

Hela Malmös Lag – En podd av Jon Nordström. Klippt och redigerad av Jon Carlestam. För kontakt, maila...


Sep 9, 2021

Malmöläktarens pensionerade trumslagare berättar om hur det var att födas in i en MFF-familj, lojaliteten till laget och ingredienserna som gör MFFs läktare helt unik.

Hela Malmös Lag – En podd av Jon Nordström. Klippt och redigerad av Jon Carlestam. För kontakt, maila till helamalmoslag@gmail.com eller...


Sep 3, 2021

Jens är den före detta talangen som tog steget upp på läktaren. Som en del av den berömda 81:årgången ( + Rosenberg) berättar han om tiden i laget, vem som var absolut bäst och mycket, mycket mer. 

Hela Malmös Lag – En podd av Jon Nordström. Klippt och redigerad av Jon Carlestam. För kontakt, maila...